Google Search Ads

Google Search Ads zijn tekstadvertenties die worden weergegeven op de resultatenpagina van de Google-zoekmachine wanneer gebruikers specifieke zoektermen invoeren. Adverteerders kunnen bieden op zoekwoorden relevant voor hun producten of diensten, en wanneer gebruikers zoeken naar die specifieke termen, kunnen de advertenties verschijnen bovenaan of onderaan de zoekresultaten. Deze advertenties worden betaald per klik (pay-per-click) en bieden adverteerders de mogelijkheid om gerichte en relevante boodschappen weer te geven aan mensen die actief op zoek zijn naar informatie, producten of services. Met functies zoals extensies, sitelinks en callouts hebben adverteerders de mogelijkheid om extra informatie toe te voegen aan hun advertenties en de kans te vergroten dat gebruikers doorklikken naar hun website. Google Search Ads maken deel uit van het Google Ads-platform en zijn een effectieve manier voor bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten en gericht verkeer naar hun websites te leiden.